Eveniment

Victor Bodiu părăsește fracțiunea PLDM din Consiliul Municipal al Chișinăului

În adresarea sa către locuitorii mun. Chișinău, Victor Bodiu declară că niciun proiect propus de fracțiunea PLDM nu a găsit sprijinul primarului Dorin Chirtoacă și colegilor din alte fracțiuni. „Toate proiectele care au fost propuse de echipa noastră, și anume reforma instituțională a Primăriei, crearea unei structuri de atragere a investițiilor, strada pietonală și alte proiecte, nu s-au bucurat de suportul colegilor noștri din Consiliul Municipal. Chiar dacă mandatul actual al Primarului General a fost câștigat și cu ajutorul echipei PLDM, suportul real pentru implementarea proiectelor propuse de noi a lipsit, afectând activitatea Consiliului Municipal”, susține fostul consilier. 

Secretatul CMC Valeriu Didencu a declarat că încă nu știe de hotărârea lui Victor Bodiu. „Pe 14 septembrie va avea loc ședința Consiliului. Probabil atunci dl Bodiu își va anunța plecarea”, a spus Valeriu Didencu.

Părăsind Primăria, Victor Bodiu nu va rămâne pe drumuri. Acesta își va continua activitatea de secretar general al Guvernului, funcție pe care o deține din ianuarie 2011.

Amintim că în campania electorală din iunie 2011, Victor Bodiu a fost concurentul lui Dorin Chirtoacă din partea PLDM. Ulterior, el s-a retras din cursă pentru a-l sprijini pe actualul primar. 

Timpul.md (I.M.)
 
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *