Actualitate

VIDEO/ Accident grav în Capitală! Un microbuz a rămas fără o ușă

Din imaginile video surprinse de câteva camere video se vede cum şoferul de microbuz gonea pe contrasens pe strada Burebista înainte de intersecţie, fiind la doar un pas de a spulbera un pieton care traversa regulamentar.

O altă cameră a surprins momentul impactului, unde se vede clar cum a avut loc acesta. O a treia cameră a surprins unghiul de pe strada Independenţei, de un de se poate desluşi prin întuneric cum şoferul de microbuz fuge imediat după impact şi cum celălalt şofer fuge după el.

O maşină de poliţie se afla în preajmă, la semaforul de pe bd. Dacia, şi a aprins girofarurile imediat. Din fericire nici un om nu a fost rănit,. Un martor declară că microbuzul fugea, de fapt, după ce ar fi accidentat grav o maşină pe strada Munceşti din capitală şi a fugit, acesta fiind şi motivul urmăririi.

De asemenea, mai mulţi martori spun că şoferul a fost prins în cele din urmă, iar unul din ei declară că acesta ar fi fost în stare de ebrietate narcotică, cu antecedente penale.

Am încercat să confirmăm şi să verificăm toate aceste informaţii cu poliţia. Până la ora publicării acestui articol, poliţia aşa şi nu a revenit cu informaţii exacte, anunţându-ne că se documentează totul.

Sursa: piataauto.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *