Social

VIDEO. Accident grav, la Anenii Noi: Un camion a tamponat în plin o mașină. O femeie a ajuns la spital

Accident violent în apropierea localității Chetrosu din raionul Anenii Noi. O femeie în vârstă de 65 de ani a fost dusă la spital după ce mașina în care se afla ca pasageră a fost tamponată din spate de un autocamion.

Coliziunea s-a produs joi, 12 octombrie. Primele imagini cu consecințele accidentului rutier au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular, scrie Echipa.md.

Fiind contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Ialoveni, Svetlana Talpă, a declarat că la volanul camionului se afla un șofer în vârstă de 53 de ani.

Din cauza că nu a respectat distanța dintre vehicule, acesta a tamponat din spate automobilul, condus de un bărbat de 66 de ani, care tocmai încetinise pentru a ceda traversarea regulamentară a unui pieton. În urma coliziunii, pasagera din mașină, în vârstă de 65 de ani, a fost transportă la spitalul raional Anenii Noi pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au menționat că nici unul dintre șoferi nu era băut la volan. Cazul este înregistrat și documentat de polițiști pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *