CSI / Rusia

VIDEO. PREMIERĂ la o televiziune de propagandă din Rusia: Un politician de opoziție cere schimbarea din funcție a lui Putin, la alegerile din 2024

În pofida unor limitări ale libertății de exprimare care nu au mai fost văzute din perioada sovietică, „există o posibilitate realistă ca recenta retorică vitriolantă a unor personalități naționaliste, cum ar fi Evgheni Prigojin, proprietarul Grupului Wagner, să încurajeze personalitățile din opoziție să abordeze subiecte tabu”, a declarat Ministerul britanic al Apărării în cea mai recentă actualizare a informațiilor privind conflictul din Ucraina scrie The Guardian.

Ministerul Apărării a subliniat apariția politicianului de opoziție Boris Nadejdin la o televiziune rusă în această săptămână, în care acesta a cerut ca un nou președinte să fie ales în 2024, pentru a reconstrui relații normale cu Europa.

„La anul vom avea alegeri prezidențiale. Trebuie să alegem pe altcineva – nu pe Putin. Și totul va fi în regulă atunci”, a declarat acesta în studioul televiziunii NTV.

„Nadejdin a fost un critic vocal al războiului încă de la invazie, dar este foarte probabil ca acesta să fie primul apel la înlocuirea lui Putin” la o televiziune de stat din Rusia, de la începutul războiului, notează ministerul britanic al Apărării.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *