Actualitate

VIDEO/ TRAGIC! Două persoane și-au pierdut viața, după ce casele le-au luat foc

Îtr-o casă de locuit a fost depistat cadavrul carbonizat a unei femei în vârstă de 83 ani, iar în urma arderii au fost distruse mai multe bunuri materiale dintr-o cameră. Pentru cercetarea cazului la fața locului au intervenit angajații Secției situații excepționale raionale.

Cauza decesului și circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

De asemenea, în localitatea Corlăteni, raionul Râșcani un incendiu a izbucnit într-o casă. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:26. Pentru a stinge incendiul, la fața locului a ajuns o echipă de pompieri. La fața locului, salvatorii au stabilit că focul a cuprins o construcție auxiliară. Incendiul a fost localizat la ora 14:46.

În timpul intervenției într-o cameră pompierii au depistat cadavrul carbonizat a unui bărbat în vârstă de 56 de ani. Incendiul a fost lichidat la ora 16:27.

Conform IGSU, în urma incendiului au ars bunuri materiale dintr-o cameră cu suprafața de 18 m2, dar și din bucătăria cu dimensiunile de 12 m2. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

De la începutul anului 2021, s-au produs 1588 incendii în care și-au pierdut viața 86 de persoane, inclusiv și un 1 minor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *