Actualitate

Vladimir Arachelov, noul secretar de stat la Ministerul Finanțelor

Noul secretar este absolvent al Facultății de Științe Economice a Universității ”Valahia” din Târgoviște, România și expert în domeniul managementului finanțelor publice, administrare și consultanță financiară în sectorul public, scrie realitatea.md.

În perioada anilor 2007-2008 a activat în calitate de șef al Direcției Audit Intern la Ministerul Finanțelor și a participat la crearea funcției de Control Financiar Public Intern în calitate de Șef al Unității Centrale de Armonizare a sistemului CFPI.

Din anul 2008 și până în prezent activează în calitate de consultant în colaborare cu mai multe organizații internaționale și parteneri de dezvoltare precum Banca Mondială, PNUD, Delegația UE, GIZ ș.a.

Vladimir Arachelov este coautor la diferite studii și manuale în domeniile ce țin de reforma administrației publice, ciclul politicilor publice și managementul finanțelor publice, în special pe aspecte ce țin de corelarea politicilor publice cu procesul bugetar, control intern managerial.

De asemenea, acesta este formator și trainer în domeniul Finanțelor Publice, Monitorizare și Evaluarea Politicilor Publice. El va începe să-și execute atribuțiile din data de 1 februarie 2022.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *