condimente

Condimentul primăverii – Cimbrul
Culinar.md

Condimentul primăverii – Cimbrul

Ştim cu toţii că, primăvara, focul digestiv este redus.
Piper alb, roşu, negru sau verde?
Culinar.md

Piper alb, roşu, negru sau verde?

Recomandat la orice masă, în oricare dintre cele patru forme ale sale…
Condimentele vegetale
Sănătate

Condimentele vegetale

Din sursele vegetale, condimente sunt considerate componentele naturale ale unor plante care, adăugate în cantităţi mici unor alimente, le ameliorează…
Fenicul – Foeniculum vulgare
Femeia

Fenicul – Foeniculum vulgare

Feniculul este o plantă perenă, cultivată anual; atinge înălţimea de 1,5-2,5 m.
Toamna în bucătărie
Culinar.md

Toamna în bucătărie

Toamna se întâmplă multe lucruri în bucătărie. 
Cum pregătim murăturile pentru iarnă?
Culinar.md

Cum pregătim murăturile pentru iarnă?

Unele legume şi fructe rezistă foarte bine în sezonul rece dacă sunt depozitate în condiţii bune, dar altele vor fi…
Virtuţile condimentelor
Culinar.md

Virtuţile condimentelor

Vorbind despre virtuţile medicinale ale aromelor diverselor plante, nu trebuie neglijate virtuţile condimentelor. Medicina împarte grupul mare şi eterogen al…
Şi condimentele te ajută să-ţi menţii sănătatea
Culinar.md

Şi condimentele te ajută să-ţi menţii sănătatea

 Daca am discuta despre condimente am putea-o face mult si bine, adevarul este ca mirodeniile joacă şi un rol foarte…
Să vorbim despre condimente!
Culinar.md

Să vorbim despre condimente!

Condimentele fac parte nu doar din viaţa noastră cotidiană; ele sunt ingredientul important atunci când vrem să conferim unui moment…
Pui cu lămâie
Culinar.md

Pui cu lămâie

 Provence – denumirea amestecului provine de la regiunea Provence din Franta, renumita pentru bogatia de plante aromatice. Aroma specifica a…