condimente
Condimentul primăverii – Cimbrul
Culinar.md
21 martie 2012
Condimentul primăverii – Cimbrul
Ştim cu toţii că, primăvara, focul digestiv este redus.
Piper alb, roşu, negru sau verde?
Culinar.md
7 martie 2012
Piper alb, roşu, negru sau verde?
Recomandat la orice masă, în oricare dintre cele patru forme ale sale…
Condimentele vegetale
Sănătate
21 noiembrie 2011
Condimentele vegetale
Din sursele vegetale, condimente sunt considerate componentele naturale ale unor plante care, adăugate în cantităţi mici unor alimente, le ameliorează…
Fenicul – Foeniculum vulgare
Femeia
17 noiembrie 2011
Fenicul – Foeniculum vulgare
Feniculul este o plantă perenă, cultivată anual; atinge înălţimea de 1,5-2,5 m.
Cum pregătim murăturile pentru iarnă?
Culinar.md
22 septembrie 2011
Cum pregătim murăturile pentru iarnă?
Unele legume şi fructe rezistă foarte bine în sezonul rece dacă sunt depozitate în condiţii bune, dar altele vor fi…
Virtuţile condimentelor
Culinar.md
28 februarie 2011
Virtuţile condimentelor
Vorbind despre virtuţile medicinale ale aromelor diverselor plante, nu trebuie neglijate virtuţile condimentelor. Medicina împarte grupul mare şi eterogen al…
Şi condimentele te ajută să-ţi menţii sănătatea
Culinar.md
19 februarie 2011
Şi condimentele te ajută să-ţi menţii sănătatea
Daca am discuta despre condimente am putea-o face mult si bine, adevarul este ca mirodeniile joacă şi un rol foarte…
Să vorbim despre condimente!
Culinar.md
8 februarie 2011
Să vorbim despre condimente!
Condimentele fac parte nu doar din viaţa noastră cotidiană; ele sunt ingredientul important atunci când vrem să conferim unui moment…
Pui cu lămâie
Culinar.md
6 februarie 2011
Pui cu lămâie
Provence – denumirea amestecului provine de la regiunea Provence din Franta, renumita pentru bogatia de plante aromatice. Aroma specifica a…