Lumea

A MURIT din cauza TELEFONULUI MOBIL!

Femeia a scăpat telefonul în timp ce se certa cu prietenul său, Daniel Pickett. Acesta a rugat-o să se întoarcă pe peron, însă tânăra mamă nu a mai apucat să facă acest lucru, un tren circulând cu viteza de aproximativ 100 de km/h lovind-o în plin.

Dramaticul eveniment a avut loc în staţia de tren din Wimbledon, femeia lăsând în urmă un băiat de 4 ani, Toby.

Înainte de tragedie, Charlene Pickering fusese împreună cu prietenul său la un meci al lui Chelsea din Cupa Angliei, disputat în compania lui Portsmouth şi câştigat de formaţia lui Villas-Boas.

"Credem în acest moment că femeia a sărit pe şine pentru a-şi recupera telefonul mobil înainte de a fi lovită de tren. Este un accident tragic şi gândurile noastre se îndreaptă spre familia femeii în acest moment foarte dificil şi trist" , a declarat Alison Evans, inspector-şef al Transportului Britanic.

Tatăl vitreg al domnişoarei Pickering, Guy Pollington, susţine că familia nu crede că ea şi-ar fi căutat telefonul. "Niciun telefon nu a fost găsit. Lumea noastră s-a prăbuşit, Charlene era lumina vieţilor noastre", a spus el.

Daniel Pickett a publicat ieri, pe Facebook, un tribut adus fostei sale prietene. Cei doi s-au cunoscut când erau elevi la şcoala Rydens, din Walton-on-Themes, dar erau împreună doar de patru luni. "Aş adora să mai ascult vocea ta măcar o dată. Aveam atâtea planuri împreună şi au fost curmate atât de brusc. Nu te voi uita niciodată. Toby a fost atât de norocos să te aibă ca mamă şi va fi atât de mândru de tine, te va face şi pe tine să fii mândră de el", a scris el.

Alţi prieteni ai săi au publicat tribute pe Twitter: "Mi-am pierdut cuvintele, era o uimitoare tânără mamă", a susţinut Lewis Brown, în timp ce Andrew Kelly a scris: "Sunt extrem de şocat de moartea unei vechiprietene de şcoală. Mult, mult prea tânără".

După tragicul eveniment, au apărut reacţii care solicită măsuri împotriva circulaţiei cu mare viteză a trenurilor în respectiva zonă. În staţia din Wimbledon, trenurile circulă cu viteze ce ajung până la 120 de km/h. "Câteva dintre trenurile care nu opresc la Wimbledon sau trenurile expres sunt foarte rapide. Este cu adevărat înspăimântător", a declarat James Turnbull (39 de ani).

Via DailyMail

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *