Actualitate

Horoscop weekend 26-27 octombrie 2019. Influenta Lunii Noi in Scorpion. Compasiune, iubire, iertare!

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Energia Lunii in Scorpion ar trebui sa te determine si pe tine sa dai volumul mai tare zilele acestea in ceea ce priveste exprimarea afectiunii sau aprecierii pentru o persoana speciala din viata ta. Chiar va face minuni sa repuna relatia pe o cale foarte buna. Nu te supara daca persoana nu iti raspunde imediat la fel. Poate sa aiba nevoie de putin timp sa isi revina din socul declaratiilor tale. Acum ca esti mult mai sigur emotional, nu te mai reprima in a te exprima. Ia persoana alaturi de tine in aventura weekendului, da glas si traieste frumos.

Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Pentru tine, weekendul este despre a lasa sa se intersecteze iubirea si implicarea pentru cei dragi cu banii investiti in asta. S-ar putea sa fie nevoie sa pui in aceeasi zona de interes si portofelul si gurile de hranit si sa demonstrezi iubirea si prin componenta materiala. “Doar gandul si intentia conteaza” nu te va duce prea departe intr-o relatie cu persoane care raspund mai clar la forme mai tangibile de manifestare a afectiunii. Asadar, este timpul ideal pentru un cadou dragut, o iesire cu toata familia undeva unde sa va distrati sau o intalnire romantica in care sa nu te uiti la fiecare ban. Va fi o surpriza placuta daca nu este felul tau obisnuit de a petrece timpul liber. Chiar si relatia cu un bun amic ar putea avea un salt daca vei surprinde persoana cu ceva special, un cadou de drag sau o invitatie la o masa sau la un film de exemplu.

Horoscop weekend. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Indiferent de ce sau de cine esti pasionat in acest weekend, sa stii ca este o reflectare a capacitatii tale de iubire de sine. Valoarea ta de sine ofera combustibilul necesar ca sa daruiesti asa de mult oamenilor si proiectelor in care esti implicat. Asadar, revino in ring ca sa lupti pentru orice doresti. Nu ai fi ajuns asa departe pana acum daca nu s-ar fi meritat, deci pastreaza-ti credinta si increderea. Petrece clipe de iubire in care va stiti valoarea impreuna ca si relatie, indiferent despre ce relatia este vorba. Nici nu conteaza asa de mult unde te duci acum, ci cu ce energie imbraci orice activitate.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Exista un aer de secretomanie pe care simti nevoia sa o ai in preajma iubirii si probabil ca ai un bun motiv pentru asta. Nu toata lumea are nevoie sa stie ce se intampla in viata ta in spatele usilor inchise. In acest weekend, poti avea parte de o intalnire amoroasa secreta, chiar o aventura amoroasa. Indiferent care este scenariul, un rol mare il joaca pasiunea si romantismul. Sa stii ca aceasta aventura se poate derula si doar in mintea ta, pentru ca esti predispus la aceasta stare si energie. Te poti surprinde visand mult cu ochii deschisi la cineva anume si sa fie numai secretul tau. Daca esti intr-o faza de a reaseza o anumita relatie, gandeste-te bine ce vrei de la acest tip de parteneriat ca sa te simti imputernicit nu doar sa fii cu cineva pentru ca asa e obiceiul. Iata zile interesante de weekend !

Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Doar pentru ca eforturile tale trecute de a te apropia de un prieten sau cunoscut din trecut au esuat in trecut, nu inseamna sa abandonezi misiunea. Nu mereu timpul este potrivit pentru ce iti doresti, dar intre timp pretuiesti si mai mult valoarea unei prietenii sincere si esti pregatit sa abordezi lucrurile intr-un mod diferit. Entuziasmul tau este exact ce are nevoie oricine din compania ta ca sa se inveseleasca. Daca ai in minte mai mult de o singura prietenie, este timpul ideal sa te apropii de oricine doresti. Ti se reaminteste ca esti cineva ce merita sa fie cunoscut de oricine. Stapaneste-ti valoarea si bucura-te de weekend alaturi de oameni care te iubesc si chiar au nevoie de energia ta molipsitoare de bine.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Nimeni nu te poate acuza de faptul ca te-ai teme sa incerci lucruri noi si diferite. In aceste zile, influenta Lunii in Scorpion te face sa fii si mai dispus sa faci pasi noi si mari pentru ca o relatie sa functioneze. Asta poate sa insemne sa iesi din zona ta de confort ca sa arati unei persoane speciale cat de mult tii la ea, prin actiuni specifice, aventuroase, inovatoare si neconventionale. Ai mai avut acest tip de abordare, deci ar trebui sa stii cum sa procedezi. Doar tine minte ca ai in tine o fantana nesecata de putere si determinare sa reusesti in orice iti propui, indiferent de modul de abordare. Lasa-ti asadar creativitatea sa te conduca, timp ai !

Horoscop weekend. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Se anunta un weekend ce poate fi destul de fierbinte, deci ai putea dori sa te feresti de ochi indiscreti care ar putea deduce ce se intampla intre tine si persoana mult iubite. In aceste zile, ai toate sansele ca urmare a experientelor traite, sa capeti o intelegere mai mare cu privire la dorintele persoanei dragi si invers. Daca esti singur si doresti sa cunosti pe cineva special, iesi si socializeaza din plin sau intreaba un prieten bine relationat sa te introduca in cercuri, in locuri, sa cunosti oameni noi. Sex appealul tau este la cote maxime, Luna este in Scorpion deci numai in casa nu e cazul sa stai, asa ca amesteca acestea si vei avea toate sansele sa nu mai fii singur in curand.

Horoscop weekend. PESTI (20 februarie – 20 martie)
Este usor pentru tine sa te lasi prins intr-o fantezie romantica. Poate fi suficient un singur mesaj plin de farmec ca sa te entuziasmezi despre ce poate urma. O conversatie aprinsa iti poate arata ca te-ai implicat prea mult si ca asteptarile tale pot depasi ceea ce altcineva este dispus sa dea. Nu te lasa cuprins de dezamagiri ci mai degraba ajusteaza-ti relatia. Regleaza-ti energia de a fi de la egal la egal si spune ceea ce doresti intr-o maniera specifica unui adult, fara sa te milogesti de nimeni.

https://sfatulparintilor.ro/
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *