Actualitate

A crezut că va scăpa neobservat, dar nu i-a mers! Un moldovean, prins de polițiști, fura metal

„Aventura” bărbatului, suspectat că ar fi comis cel puțin opt furturi de asemenea gen în ultimele trei luni în sectoarele Centru, Buiucani și Botanica din capitală, a fost la un pas de a se încheia tragic. Acesta a fost reținut la intersecția str. Independenței cu bd. Dacia, după ce a fost urmărit pe străzile capitalei de către poliție, timp în care a comis două accidente rutiere, în urma cărora nimeni nu a avut de suferit.

Oamenii legii precizează că expertiza a demonstrat că insul era sub influența substanțelor psihotrope când fugea prin Chișinău de oamenii legii.

Investigațiile polițiștilor arată că bărbatul închiria automobile pe care le utiliza la transportarea obiectelor din metal sustrase, iar pentru camuflarea ilegalităților, imediat după comiterea furturilor schimba plăcuțele de înmatriculare la automobile pe unele improprii.

Metalul sustras era dus la punctele de colectare a metalului uzat și obținea un profit. În toate cazurile, forțele de ordine au acumulat probe concludente ce îi demonstrează vinovăția acestuia.

Bărbatul, anterior judecat pentru infracțiuni similare, este cercetat penal pentru furtși riscă o amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 de ore sau închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *