Actualitate

A pierdut toate alegerile la care a participat, dar nu vrea să se retragă din politică. Dodon: „Sunt tânăr și în formă”

– Care va fi rolul dvs mai departe în politică, în activitatea PSRM? Luați în calcul și o eventuală retragere din politică?

Igor Dodon : Sunt
încă prea tânăr și în formă ca să mă gândesc la retrageri, dimpotrivă, mă gândesc la cum să construiesc ceva bun mai departe, într-un mod solid și matur, cu perspective pentru Moldova. Asta nu înseamnă că mă văd toată viața în politică. O să activez în acest domeniu atâta timp cât pot fi de folos oamenilor care m-au votat, iar numărul lor este unul foarte mare, deci și responsabilitatea mea față de ei este pe măsură. Acum principala mea preocupare este ca PSRM să devină un partid de opoziție foarte eficient și să apere suveranitatea și neutralitatea țării, să protejeze cetățenii de deciziile abuzive ale noii puteri, să amintească guvernării de răspunderea față de oameni, așa încât toate promisiunile cu care PAS a câștigat alegerile să fie puse în practică până la virgulă, nu selectiv. Cred că o sa avem multă treabă, fiindcă au fost lansate foarte multe promisiuni populiste, fără acoperire, iar noi le vom pune în discuție ori de câte ori guvernarea se va face că uită de ele.

Amintim că Igor Dodon a pierdut lamentabil alegerile prezidențiale, iar PSRM+PSRM a eșuat lamentabil și în alegerile parlamentare. Imaginea negativă a lui Igor Dodon (Kuliokarul de Sadova) a fost principalul element mobilizator al Maiei Sandu și al PAS:

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *