Actualitate

A tăiat urechea mătușii pentru a-i fura cerceii din aur. Un tânăr de 26 de ani și-a înjunghiat rudele – VIDEO

Pe la ora două noaptea m-am trezit cu vecina în coridor, nu am încuiat ușa de la intrare. Când am deschis ușa camerei, m-am speriat. Era tăiată cu cuțitul, abia vorbea, strașnic era, era umflată toată fața. Eu am înțeles de la ea că au fost bătuți mai devreme dar nu au putut să iasă, a spus o vecină.

Cumnatul femeii înjunghiate spune că șoțul ei s-a întors recent de la muncă din Cehia.

Ieri dimineața a venit nepotul și mi-a spus că ei sunt în reanimație. Cum așa? Eu alaltăseară am vorbit cu ea. E nepotul nostru, l-am botezat, nu vă pot explica nimic. Nu am auzit la ei scandal niciodată, să se bată, să se lovească unul pe altul, a povestit bărbatul.
Oamenii din sat sunt șocați de cele întâmplate.

 

Au spus că i-au bătut, i-au tăiat, urechile. Totul este plin de sânge. Cum a putut să facă asta? Sunt rude. Când a pus mâna pe cuțin nu înțeleg la ce s-a gândit? De fapt, el nu este chiar sănătos la cap, a adăugat altă vecină.

Potrivit autorităților locale, făptașul consuma droguri și ar fi revenit recent din România.

El le este nepot, dar așa barbar s-a comportat cu ei, i-a dezbrăcat, i-a tăiat cu cuțitul, i-a tăiat urechea ei. El consumă iarbă și droguri. Așa parcă este un băiat bun, dar când se droghează, se întâmplă lucruri rele, a declarat Petru Rusu, primarul satului Dușmani.

Victimele au fost transportate la Spitalul Raional Glodeni, starea lor fiind stabilă. Poliția a reținut făptașul pe urme fierbinți. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală.

nordnews.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *