Actualitate

Activistul Pavel Grigorciuc: Dorin Damir pregătește, împreună cu sportivii săi o dezordine în masă

„Dorin Damir, care acum a ieșit la libertatea cu ajutorul judecătorilor corupți, pregătește împreună cu sportivii săi dezordine în masă, proteste privind nemulțumirea tarifelor și așa mai departe. Toată această mafie plahotniucistă este încă mai puternică acum”, a declarat Pavel Grigorciuc.

De asemenea, activistul a mai spus că fostul procuror-șef al Procuraturii Anticorupție (PA) Viorel Morari este cumătru lui Dorin Damir, iar în prezent toți procurorii afiliați primului activează „bine-merci” în sistem.

A dat un exemplu: „finul lui Dorin Compan și Dorel Musteață, care acum are o carieră și mai bună în sistemul judiciar și care a primit bani pentru apartament de la Dorim Damir”.

Vreo reacție publică, deocamdată, prin intermediul avocaților săi, Dorin Damir nu a avut.

Vă amintim că, la mijlocul lunii ianuarie curent, Dorin Damir a fost transferat din arest preventiv în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Judecătoria Buiucani a respins demersul procurorilor Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) privind prelungirea măsurii. Acesta este învinuit în dosarul angajărilor fictive în cadrul fostei Direcții nr. 5, cunoscut generic în spațiul public ca dosarul „DOS”, în care mai figurează șeful suspendat al Inspectoratului de Poliție Bălți, Valeriu Cojocaru, și fostul șef al Poliției Naționale, Alexandru Pînzari.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *