Actualitate

Actrița Ionela Hadârcă a refuzat “titlul” de omul anului la VIP Magazin

 Actrița Ionela Hadârcă își bucură regulat prietenii virtuali cu cele mai interesante postări. Recent a mărturisit că a câștigat titlul de omul anului la VIP Magazin, categoria literatură, dar l-a refuzat, scrie SHOK.md.

Ionela Hadârcă a menționat că nu are nevoie de asocierea cu VIP-orice.

„Am pus blidele la spălat și mi-am amintit că am de răspuns la un interviu. Am câștigat titlul de omul anului la VIP Magazin, categoria literatură, respectiv tre să răspund la niște întrebări și să trimit fotce. Deschid eu compul și mă gândesc… da kakova hrena?
  
Ce-mi trebuie mie premiu de la o revistă care l-o lustruit pe dodon cum numa o fost posibil, pe tauber si pe plaha (eu intentionat le scriu cu mica), pe filat și pe alții ca ei care au dus țara mea la limita disperării?

Ce-mi trebuie mie asocierea cu VIP-orice și când o să se lecuiască moldovenii odată de boala asta provincială, grotească și ridicolă cu vipuri, glamur și străluci într-o țară în care nu găsești un metru pătrat de asfalt întreg și în care atâția copii adorm fără mamă, ele fiind plecate la roghit? Voi ați încercat vreodată să vă vedeți dintr-o parte?

Cehov spunea că ar fi bine ca fiecare să aibă după ușă un ciocănaș, care să-i bată în fiecare zi, amintindu-i că alături sunt oameni care suferă.

Aș vrea ca și în Moldova, cei care coboară din djip în drum spre următoarea petrecere glamuroasă, pășind cu labutenul peste borta cu noroi, să-și asculte ciocănașul, căci la câteva cartiere de ei mor oamenii cu zecile, iar medicii nu mai știu de unde să ia puteri”, a mărturisit ea.

La fel, Ionela Hadârcă a vorbit și despre evenimentul unde au participat peste 20 de influenceri fără măști și distanță socială.

„Mi-a fost greață să vă văd maimuțărindu-vă la un magazin de boarfe. Atât de nesimțit și de ieftin, atât de… moldovenește. Știu că vi-i neplăcut, asumați-vă.Mulțumesc celor care m-au votat, dar nu pot. Nu-s eu vip. Și nici nu-mi trebu. Și nici fotce n-am”, a scris ea.

FB

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *