Actualitate

Adevărul despre suferințele din laboratoarele de testare. O maimuță urlă de durere în timpul unor experimente/ VIDEO

Friedrich Mülln, de la Soko Tierschutz, a declarat: „Câinii erau disperați atunci când aveau de a face cu oamenii. Cel mai rău tratament a fost păstrat pentru maimuțe. Pentru experimente sunt folosiți macacii, maimuțe de talie mică. Sunt ținute în cuști mici. Multe dintre animale au dezvoltat tendințe compulsive și sunt văzute mergând în cerc. Fotografiile arată maimuțe legate de scaune care sunt fixate pe perete, având capul imobilizat.Încearcă cu disperare să se elibereze… Potrivit activistului sub acoperire, animalele au parte de tratamente extrem de violente din partea angajaților”.

Pisicilor le sunt administrate până la 13 injecții pe zi de către angajați și apoi sunt lăsate să sufere. Activiștii au raportat cazul la poliție, care a declanșat investigații. De asemenea, aceștia susțin că legile din Germania care protejează animalele împotriva experimentelor nu sunt suficient de stricte și cer ca ele să fie schimbate.

 

Unde au fost făcute experimentele
LPT este un laborator particular, care efectuează teste de toxicitate pentru companii farmaceutice, industriale și agrochimice din întreaga lume. Potrivit organizației Cruelty Free International, „testarea toxicității presupune otrăvirea animalelor pentru a vedea cât de mult dintr-un produs chimic sau medicament este necesar pentru a provoca vătămări grave, în încercarea de determina doză sigură pentru oameni”.

„Animalelor li se injectează sau sunt obligate să mănânce sau să inhaleze cantități din ce în ce mai mari de substanță pentru a măsura efectele toxice care pot fi severe și includ vărsături, sângerare internă, probleme respiratorii, febră, pierdere în greutate, letargie, afecțiuni ale pielii, cedarea organelor și chiar moarte. Nu li sunt administrate anestezice”, potrivit organizației Cruelty Free International.

Michelle Thew, cea care conduce Cruelty Free International, a declarat: „Investigația noastră a descoperit suferințe îngrozitoare și practici care încalcă normele europene și germane. Solicităm închiderea Laboratorului de Farmacologie și Toxicologie (LPT). Solicităm, de asemenea, o revizuire cuprinzătoare a normelor de utilizare a animalelor pentru testări toxicologice.”

Laboratorul nu a făcut deocamdată niciun comentariu.

https://www.digi24.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *