Actualitate

Adrian Dupu, șeful Departamentul pentru Relaţia cu R. Moldova vine cu mesaje anti-unioniste

Europa Liberă: Da, dar așa se spune că curentul unionist este cel mai divizat?

Adrian Dupu: „Aici cred că divizate sunt formațiunile politice, care se revendică a fi unioniste, dar cred că oamenii dacă gândesc toți și sunt la fel, nu, adică nu poți să spui că ești unionist, dar ești divizat; ori ești unionist, ori ești divizat.”

Europa Liberă: M-am referit la numărul mare de formațiuni (n. red. – În realitate sunt doar 2 – AUR și PUN) care între ele uneori aproape că nu găsesc limbaj comun.

Adrian Dupu: „Cred că unionismul ar trebui să fie lăsat pentru sufletele și inimile oamenilor, și nu politizat așa cum a fost făcut mulți ani. Și cred că aici e marea problemă, că s-a politizat acest subiect sau acest deziderat și unii au fost dezamăgiți de acțiunile unor politicieni care au dorit să profite de pe urma acestui deziderat, dar cred că, dacă am lăsa acest lucru în afara sferei politice, ar fi mult mai benefic pentru noi toți.”

Amintim că Departamentul pentru Relația cu R. Moldova, condus de PNL-istul Dupu a oferit finanțări extrem de suspecte pentru mai multe organizații afiliate de Andrei Năstase (Platforma DA).

Mesajele anti-naționale, anti-românești și anti-unioniste au devenit deja o cutumă pentru clasa politică neomarxistă din București și Chișinău, care este în mare parte preocupată de funcții și beneficii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *