Actualitate

Aeroportul din Geneva a fost închis și toate zborurile au fost anulate din cauza ‘unui incident operațional’

Aeroportul din Geneva a fost închis și toate zborurile au fost anulate din cauza ‘unui incident operaționa

Toate zborurile au fost suspendate miercuri seara pe Aeroportul Internaţional din Geneva din cauza “unui incident operaţional” care a dus la o închidere “momentană” a pistei, a indicat aeroportul pe X (fosta platformă Twitter), relatează AFP, conform Agerpres.

“Nu au fost înregistraţi răniţi, echipele sunt în curs de intervenţie”, a indicat aeroportul fără a da mai multe detalii despre incident.

Traficul ar urma să fie întrerupt cel puţin până în jurul orei 21:00 (20:00 GMT), a declarat un purtător de cuvânt pentru site-ul de ştiri 20 minutes.

Un avion privat a ieşit de pe pistă în timpul aterizării şi a rămas blocat în iarbă. Acum este vorba de evacuare, a explicat sursa citată.

Unele aeronave vor trebui redirecţionate către alte aeroporturi.

Aeroportul din Geneva este al doilea din Elveţia după Zurich şi este un hub foarte important pentru compania aeriană low cost Easy Jet, notează AFP.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *