ROMÂNIA

Agentul KGB Iurie Roșca a primit o interdicție de 3 ani pentru a intra în România

Agentul KGB a încercat, sâmbătă, să intre în România pe la vama Albița, moment în care a fost informat de existența acestei interdicții. Obișnuit să raporteze și să i se raporteze (fiindcă așa se întâmplă în cadrul serviciilor secrete rusești), Roșca se plânge că autoritățile românești nu s-au deranjat să-i ”raporteze” motivele pentru care a primit interdicția.

”Fraților calitatea closetului și calitatea fluidizării transportului și al călătorilor spre România, la vama Albița, este floare la ureche pe lângă noutatea pe care am primit-o acum câteva minute.

Am interdicție de intrare în România pentru trei ani de zile, începând cu luna septembrie 2020. Motivele… băieții nu sunt obligați să mi le raporteze. Revin acasă. Doamne ajută. Trăiască neamul Românesc”, debitează Roșca – mai multe detalii in video de mai jos.. 

Cum a compromis și a distrus Roșca mișcarea unionistă?

Prin intermediul agentului Iurie Roșca (travestit în ”unionist”), serviciile secrete rusești au reușit să căpușeze și apoi să conducă Frontul Popular din R.Moldova, Roșca devenind cel de-al treilea președinte al acestei formațiuni.

Când Rusia a început sângerosul război de pe Nistru, al cărui obiectiv a fost înghețarea regiunii și distrugerea climatului ce ar fi dus la o Unire legitimă și necesară cu România, Iurie Roșca declara că Frontul Popular trebuie să fie ”neutru”, fiindcă e o formațiune ”creștină”, iar creștinii dezavuează războiul.

Tot Iurie Roșca e personajul care a inițiat în spațiul basarabean tematica de acum celebră a ”luptei anticorupție”, narațiune inventată la Kremlin cu următorul mesaj: nu contează trecutul, nu contează de unde venim și nu contează aspectele identitare – tot ce contează este să trăim bine, să avem un nivel de trai ridicat, de aceea trebuie să-i arestăm și să-i condamnăm pe corupți. Nu doar că aproape nimeni nu a fost arestat (infractorii politici și nu numai zburdă veseli prin R.Moldova, cot la cot cu agenții și mafioții Rusiei), dar așa-zisa țărișoară (a se citi gubernie) e, de mai bine de 30 de ani, una dintre cele mai sărace țări ale Europei.

Tot agentul Iurie Roșca și brigada lui de KGB-iști (care finalmente au controlat Frontul Popular) l-au adus la putere pe Voronin, cu liota lui de comuniști, făcând astfel imposibilă orice apropiere de România.

Extrem de dureros e că autoritățile și pârghiile de informații din România s-au lăsat păcălite într-un mare fel de agentul KGB Iurie Roșca (legendat în unionist) și l-au plătit cu sume ce astăzi ar echivala cu milioane de euro, bani pompați în neștire într-o mișcare așa-zisă unionistă care era condusă de agenți ai poliției politice rusești. Urmarea rapidă: compromiterea și distrugerea unionismului, problemă cu care ne confruntăm din plin și în prezent.

Apoi, Iurie Roșca și-a dat arama pe față și s-a înregimentat oficial acolo unde activa în realitate de ani de zile: platforma Sputnik.

În prezent, agentura lui Iurie Roșca este încă adânc înșurubată în holdingurile media controlate de ruși sau travestite în posturi tv ”românești”, fiindcă tancurile rusești ale zilelor noastre sunt televiziunile rusești, să fie clar lucrul ăsta.

Presupunând că un agent al serviciilor românești ar fi cauzat o daună de proporțiile astea Rusiei, e clar că viața unui astfel de om (și a familiei sale) ar fi fost într-un permanent pericol. La polul opus (pentru a se remarca diferența de viziune), călău al unionismului îmbogățit cu banii României, agentul Iurie Roșca vrea să intre în România oricând i se năzare, ba mai face și circ pe la graniță, văicărindu-se că ar fi abuzat de România și, colac peste pupăză, nici nu i s-au ”raportat” motivele. Așa-s KGB-iștii, dau și primesc rapoarte.

De notat și că, cel mai probabil, Iurie Roșca știe foarte bine cum au fost lichidați o serie de unioniști autentici, de-a lungul tenebroșilor ani ꞌ90, când unii dintre exponenții luptei pentru reîntregirea României erau vânați de găști înarmate. În acea perioadă, după ce primise câteva bătăi animalice, regretatul Nicolae Dabija circula, din vigilență, cu taxiul, dar într-o seară a fost așteptat de bătăuși chiar în curtea casei, fiind din nou călcat în picioare. Nicolae Dabija va fi fost însă un caz fericit, a supraviețuit, alții n-au mai avut șansa asta. Și toate aceste nenorociri se întâmplau în timpul domniei ”unionistului” Iurie Roșca, subvenționat cu banii României. Dar despre aspectele mai sus amintite vom trata, pe larg, într-un viitor articol, care va pune în lumină adevăratul profil al agentului Roșca dar și unele episoade necunoscute din istoria Frontului Popular. Fiindcă agentura lui Roșca încă lucrează pentru gloria Kremlinului.

Dincolo de aceste problematici, prezența lui Iurie Roșca la vama Albița este o provocare rusească pe fundalul dubioasei vizite a lui Dmitri Kozak la Chișinău (vizită care e cea mai mare provocare a Kremlinului din ultima perioadă).

 Răzvan Gheorghe

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *