Politică

Alaiba are planuri „grandioase” /„Să poți comanda o pizza și să o plătești imediat online”

Deputatul PAS Dumitru Alaiba dă asigurări că, după investirea în funcția de ministru al Economiei, lucrurile în acest sistem se vor mișca cu mai multă energie. 

„Am acceptat cu onoare propunerea doamnei Natalia Gavrilița PM de a prelua funcția de Ministru al Economiei. În cazul în care demersul va fi acceptat de doamna președintă Maia Sandu, o să mă mut la guvern după trei ani jumătate în parlament. Nu este deloc cea mai bună perioadă ca să devii responsabil pe economie, pentru că avem o situație economică precară și un viitor incert. Și pentru că minuni nu există. O să ne mișcăm cu multă energie, o să accelerăm procesele, o să triplăm eforturile. 
Avem un munte de birocrație pe care trebuie să-l demontăm printr-un efort permanent de dereglementare. În toate domeniile. Avem un sistem fiscal complicat, un sistem de raportare greoi, și da, avem controale abuzive. Avem un aparat birocratic uneori prea departe de așteptările și necesitățile antreprenorilor. 
O să eliminăm hârțoage și proceduri depășite de timp. Cât mai multe și cât mai rapid”, a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *