Actualitate

Anatol Șalaru: Igor Dodon, primul tanchist al țării!

Igor Dodon a făcut o adevărată pasiune pentru moaștele sovietice din perioada celui de-al doilea război mondial și nu renunță nici pe timp de pandemie la slăvirea lor. Din nefericire, mătăniile lui Dodon la tancurile sovietice nu ajută nici luptei cu virusul și cu atât mai mult economiei pusă pe butuci nu doar de pandemie dar și de proasta administrare a economiei Republicii Moldova.

În agricultură se anunță un dezastru, corupția a înflorit mai ceva ca pe vremea lui Plahotniuc, așa numitul ”credit rusesc” este o adevărată vânzare a țării pe bani mărunți, economia este paralizată iar Dodon își valorizează aptiudinile de muzeograf sătesc.

Nu același zel îl manifestă Igor Dodon față, de exemplu, de gazoductul Iași-Chișinău. Oare știe pe unde trece acest gazoduct? Mai mult, după anunțul Președintelui României, Klaus Iohannis, conform căruia România va trimite în Republica Moldova medici, asistenți medicali, medicamente și echipament medical pentru a ajuta la combaterea COVID-19 nu a existat nici măcar un gest de mulțumire .

Că Igor Dodon nu iubește România nu este un secret de mult timp dar, măcar, cei 7 ani de acasă îl obligau la un simplu: Mulțumesc România!
Norocul nostru este că nu mai este așa mult până la alegerile prezidențiale.

Anatol Șalaru / facebook.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *