Justiție

Angajații Secției Investigații Complexe a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, l-au reținut pe cel mai periculos criminal în serie din Republica Moldova

Profitând de faptul că întreaga suflare a conducerii țării noastre dragi era concentrată pe completarea cererilor de renunțare la compensațiile pentru gaz, „bucătarul negru” acționa nestingherit, cu mult tupeu în inima capitalei țării nostre iubite. Criminalul, și-a deschis o afacere ilegală chiar în propria bucătărie, preparând și livrând prânzuri în serie, fără o „krâșă” corespunzătoare.

Este binecunoscut faptul că după instaurarea guvernării meritocrație, polițiștii noștri dragi, nu-și mai pot permite la prânz câte un șașlâcoik si un coniac, ca pe vremea guvernării oligarhice antipopulare. Astfel, angajații Direcției de Poliție municipală, au trecut la prânzuri „bugetare”, pe care le comandau online de pe 999.md la prețul avantajos de doar 55 lei, fără să banuiască că acestea sunt pregătite de criminalul în serie – „bucătarul negru”.

Acțiunile criminale ale „bucătarului negru” au fost deconspirate exclusiv grație vigilenței ministrului de Interne dna Ana Revenco. Într-o bună zi, un prânz bugetar pregătite de „bucătarul negru”, au ajuns pe masa conducerii de vârf a MAI. Dna Ministru, după ce a mâncat o ciorbă cu fasole și niște caltaboș cu varză murată la felul doi, a simțit un disconfort suspect în zona abdominală, fiind chinuită de flatulențe chinuitoare. Întâmplător sa nu, imediat după acest nefericit prânz, domnia sa a participat la ședința Consiliului Suprem de Securitate (prezidată de însăși dna președintă Maia Sandu), fiind nevoită să părăsească ședința de câteva ori, pentru a nu altera aerul libertății din clădirea președinției.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane stând jos şi interior
Ministra Ana Revenco  la ședina CSS

Revenită la birou, dna ministru a cerut de urgență Secției Investigații Complexe a Direcției de Poliție a mun. Chișinău să verifice cine a pregătit acel prânz care i-a provocat atâtea suferințe și dacă nu cumva acest răufăcător acționa la indicația oligarhilor fugari din Londra și Turcia, pentru submina sănătatea conducerii nostre dragi. (Amintim că în 2019 Președinta Maia Sandu a fost ținta unui atac mișelesc al oligarhilor, care au otrăvit-o cu mercur).

De operațiunea de identificare și prindere a criminalului s-au ocupat cei mai experimentați ofițeri ai Secției Investigații Complexe a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sub coordonarea directă a Ministrului Ana Revenco.

Conducere nouă la INSP | IPN
Ministra Ana Revenco coordonează operațiunea de anihilare a „bucătarului negru”

După o serie de măsuri operative complexe, cu ajutorul ofițerilor Batalionului cu Destinație Specială "Fulger", criminalul a fost identificat și încătușat. Făptuitorul s-a dovedit a fi un recidivist de 38 de ani din Chișinău, care a improvizat în propriul apartament o secție clandestină de pregătire a prânzurilor, fără să aibă o „krâșă” corespunzătoare din cadrul MAI. Potrivit informațiilor operative furnizate de SIS, „bucătarul negru”, nu se află la prima abatere de lege.

Anterior aceeași persoana a fost documentată pentru prepararea ilegala a verzei murate și morcovului coreean, care mai apoi era comercializate ilegal în piețele din capitală.

Reproducem mai jos dialogul dintre bucătarul negru și ofițerii MAI, în momentul reținerii.

MAI: – Ce conţine…?
CRIMINALUL: – Felul întâi, felul doi şi pâine.

MAI: – Şi care-i preţul?
CRIMINALUL – 55.

MAI: – 55 de lei un prânz, da? Şi aici cât ai în total?
CRIMINALUL – 40”.

MAI: – Aveţi vreo procedură tehnologică sau preparaţi cum ştiţi?
CRIMINALUL – Soţia e bucătar.

MAI: – A învăţat undeva?
CRIMINALUL – Da”.

Până la acest moement, soția „bucatarului negru” încă n-a fost identificată, pentru a fi audiata de ofițerii MAI. În cazulîn care aceasta nu va fi identificată pe parcursul zilei de azi, ea va fi dată în urmarire internațională prin INTERPOL.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

timpul.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *