Sport

Antrenorul echipei Dinamo, luat cu ambulanţa de la meci. Ar fi suferit un stop cardiac

Partida Dinamo – Universitatea Craiova s-a întrerupt în minutul 25, când antrenorului gazdelor i s-a făcut rău, în timp ce era pe bancă.

O ambulanță a venit și l-a preluat pe Eugen Neagoe. După 5 minute de îngrijiri, medicii l-au urcat în salvare și l-au transportat la Spitalul Floreasca din București.

Potrivit Digisport, Eugen Neagoe ar fi suferit un stop cardiac. Aceeași sursă, care citează unul dintre medicii care au intervenit cu defibrilatorul, spun că antrenorul echipei Dinamo e acum în afara oricărui pericol.

Directorul sportiv de la Dinamo, Ionel Dănciulesc, a spus, de asemenea, că starea antrenorului s-a îmbunătățit.

"Din câte ştiu, acum este mult mai bine, fotbalul nu mai contează acum, sperăm ca la final să mergem toţi la spital şi să-l aducem acasă. Nu s-a simţit bine, a spus că are un puseu de tensiune…Important e că acum se simte bine şi să sperăm că a trecut ce a fost mai rău", a declarat Ionel Dănciulescu la Digisport.

Incidentul a venit ca o lovitură pentru jucătorii echipei Dinamo, dar și pentru suporteri. Fanii echipei au scandat numele lui Eugen Neagoe, când a fost preluat de ambulanță.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *