Actualitate

AUR vrea Ministerul Educației: cine este „antrenorul de genii” propus pentru funcția de ministru

AUR îl propune pe Florian Colceag pentru postul de Ministru al Educației. Este anunțul făcut de copreședintele partidului, George Simion.

Florin Colceag, „antrenorul de genii” după cum mai este cunoscut, este profesor de matematică şi doctor în economie.

Potrivit „antrenorului de genii”, în această pandemie se schimbă paradigma în educație, copilul ajungând să îl învețe pe profesor, iar în acest fel se va schimba și modul de abordare a problemelor. Colceag îndeamnă profesorii să aibă contacte cu elevii ca de la om la om, și să nu facă uz de pedepse, note și teme nenumărate.

„Acum avem de a face cu copii care sunt stresați, dacă sunt ținuți în casă în loc să poată să acționeze. Ei vor avea riscuri foarte mari de cum vor putea merge în continuare. Profesorii să nu uite că sunt oameni și că un copil trebuie învățat în primul rând să fie om, să fie patriot, să-și iubească țara, să înțeleagă nevoile, să participe la rezolvare, astea sunt lucruri pe care orice profesor cu suflet le poate face. Materia se uită în procent foarte mare, dar să înveți să fii om adevărat, să-ți ajuți colegii și oamenii de lângă tine, asta este un lucru pe care școala ar trebui să-l facă”, a precizat Colceag.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *