Actualitate

Bomba anului în politică! Florin Călinescu a intrat în cursă. Ce funcție vizează

Surpriză colosală pe scena politică înaintea alegerilor locale din data de 27 septembrie. Una dintre cele mai cunoscute vedete ProTV a intrat în cursă.

Bomba anului în politică
Este bomba anului în politică. Vedeta ProTV, Florin Călinescu, intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Actorul candidează din partea Partidului Verde. Candidatura sa a fost înscrisă la Biroul Electoral Central în ultima zi când se mai puteau face înscrieri. Anunțul a fost făcut de către prim-vicepreședintele acestui partid, Cristian Vlad Soare.

„Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!”, a anunțat Vlad Soare pe o rețea de socializare.

„Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei.

Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minuntă echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov”, spune Vlad Soare într-o înregistrare video făcută marți alături de mai mulți membri ai partidului.

Va fi bătaie mare pentru scaunul de Primar General al Capitalei. Și-au depus candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Nicuşor Dan – candidatul unic al Dreptei (susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS), Ioan Sîrbu – Pro România, Ilan Laufer de la Platforma Social Liberală (PSL), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) sau Viorel Cataramă, liderul partidului Dreapta Liberală.

Florin Călinescu a anunțat încă de anul trecut că a intrat în politică. Celebrul actor a înființat Partidul Verde, al cărui președintele este, și a spus că este în căutarea tinerilor pe care dorește să-i crească. „Partidul Verde nu e stânga, nu e de centru-stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD”, a declarat atunci Călinescu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *