Politică

BREAKING! Imagini cu momentul atacului cu aruncătoare de grenade asupra sediului „serviciilor speciale” de la Tiraspol

Tiraspolul face încercări disperate de a se justifica provocoarea ieftină organizată de ruși. Vitalie Ignatiev, șeful „ministerului de externe” al rmn, într-un interviu pentru Russia 24 a spus că autorii atentatelor teroriste din RMN au fost surprinși de camere video, existând dovezi clare că au plecat apoi în Ucraina.

Să presupunem împreună că această afirmație este adevărată și să încercăm să reproducem evenimentele din ultimele zile.

1). Pe 25 aprilie, un grup armat de sabotaj și recunoaștere (DRG) pătrunde pe teritoriul transnistriei din Ucraina, care comite cu succes un atac terorist în centrul Tiraspolului, iar apoi părăsește liber regiunea spre aceeași Ucraina.

2) 25-26 aprilie noaptea, grupul de sabotori pătrunde din nou în regiune, organizează explozii pe teritoriul aerodromului de la Tiraspol și pleacă în siguranță de acasă.

3) În dimineața zilei de 26 aprilie, grupul de sabotori din Ucraina, din nou, fără probleme, trece granița de stat în direcția rmn, unde se află turnul radio Maiak, comite un alt sabotaj și se deplasează liber în Ucraina de-a lungul aceleiași poteci…

În niciunul dintre cazuri, infractorii nu au putut fi reținuți.

Orice altfel de comentarii sunt de prisos…

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *