Timpul Liber

Când, unde și de ce să nu stai în casă

Când: ora 21.00
Unde: Club Albion
De ce: Concertul face parte din campania „Keep Calm and Love Moldova” (Stai liniștit și iubește Moldova). Ei sunt primii care o susțin cu un spectacol muzical și chiar au scris piesa „Keep Calm”, care la rândul ei a devenit imnul campaniei. „Whynona Ryderz”, este o trupă din RM ce interpretează stilul muzical indie rock alternativ.
Menirea și scopul campaniei „Keep Calm and Love Moldova” este de a promova literatura, muzica, artele vizuale prin intermediul rețelelor de socializare și nu doar. Organizatorii și-au propus să realizeze o serie de concerte, recitaluri de poezie și expoziții.

Spectacolul „Zgomote din culise”


Când: ora 18.00
Unde: Teatrul „Mihai Eminescu”

JazzLightTrio


Când: ora 21.00
Unde: „44”-Jazz Cafe
De ce: „JazzLightTrio” este o nouă viziune muzicală asupra pieselor celebre, ele sunt trecute prin prisma jazzului. Compoziții renumite ca cele ale trupei Sting, Sade și incomparabilul Michael Jackson sunt remodelate de interpreta Svetlana Sergheeva, susținută la saxofon și flaut de Dmitrii Sergheev și la chitară de Andrei Moroz.

4 mai

Spectacol „Prinţesa broască”

Când: ora 11.00
Unde: Teatrul Municipal de Păpuşi „Guguţă”
De ce: Firul poveștii începe cu împăratul care are trei feciori de însurat. Astfel, îi trimite în lumea mare să-şi găsească neveste. Flăcăii năstrușnici de fire și-au aruncat căciulile și au hotărât că locul în care vor cădea, va fi cel în care-și vor găsi nevestele. Căciula lui Ivan, unul dintre feciori, a căzut în baltă și mult au râs frații lui de el, căci soția lui urma să fie… o broască. Dar, râde bine cine râde la urmă! Cum a devenit Ivan cel mai fericit? Puteţi afla, dacă veniţi la spectacol.

Spectacolul „Perla Magică”


Când: ora 11.00
Unde: Teatrul „Licurici”

5 mai

Groove Trumpet


Când: ora 21.00
Unde: „44”-Jazz Cafe
De ce: Program Nou – „Groove Trumpet” vine cu un program nou. Petru Haruță, înarmat cu o trompetă, vă va cufunda într-o atmosferă unică a groove-lui liniștit și armoniei irizate. Lounge, lounge și iarăși lounge! 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.