Actualitate

Care este culoarea anului 2022. Ce semnifică și cum arată

Culoarea aleasă pentru anul 2022 este o nuanță dinamică de albastru periwinkle cu un subton de roșu violet. Pantone își afirmă alegerea descriind culoarea astfel: „Cea mai caldă și veselă dintre toate nuanțele de albastru, introduce un amestec de noutate, încurajează inventivitatea și creativitatea.” Fie că vorbim de design interior sau de garderoba din șifonier, Very Peri încearcă să deschidă noi orizonturi prin noutate și creativitate.

Reprezentanții Pantone susțin că trebuie să existe o corelare între lumea fizică modernă transpusă de artiști și mediul online, unde ne petrecem o mare parte din timp, notează stiridinlume.ro.

„Designul digital ne ajută să extindem limitele realității, deschizând ușa către o lume virtuală dinamică în care putem explora și crea noi posibilități de culoare. Cu tendințele din gaming, popularitatea în ascensiune a metaverse-ului și comunitatea artistică în continuă creștere în spațiul digital, Very Peri ilustrează fuziunea vieții moderne și modul în care tendințele de culoare din lumea digitală se manifestă în lumea fizică și invers.”

Avem nevoie de la an la an de o schimbare în viața noastră, iar vremurile pandemice ne-au făcut să alegem un alt stil de viață. Mediul online a reușit să atragă atenția, multe dintre marile companii ale lumii dar și micii dezvoltatori au încercat să facă o fuziune între mediul fizic și cel digital.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *