Actualitate

Care sunt cele mai populare site-uri în Moldova? Răspunsul te va surprinde cu siguranță!

Alexa, un site de analiză a traficului web deținut de Amazon a publicat o evaluare a celor mai vizitate pagini web după țări. Lista celor mai populare site-uri din Moldova este surprinzătoare.

Nu este nicio surpriză că Google s-a clasat pe primul loc, urmat de apreciata platformă de partajare a videoclipurilor, YouTube. Dar aici vine partea amuzantă!

Locul 3 este ocupat un site-ul webcam erotic BongaCams care a devansat OK.ru și Wikipedia! Platforma permite fetelor din diferite țări să realizeze transmisiuni online și să comunice cu membrii prin intermediul unui webcam.

Îndrăznim să spunem că ne lipsește cumva comunicarea cu fetele frumoase pe timp de pandemie, iar mulți dintre noi vor doar să se distreze. În timp ce pentru alții camera web este o oportunitate de a face bani frumoși fără a părăsi locuința. La urma urmei, poți transmite orice dorești cu ajutorul unui simplu laptop sau al unui smartphone. Nu este nevoie decât să ai peste 18 ani și orice persoană poate începe să lucreze fără a avea niciun fel de pregătire specială.

Apropo, BongaCams este unul dintre cele mai vizitate site-uri nu numai în Moldova, dar și în alte țări, iar în topul mondial se clasează pe locul 36!  Oricât de surprinzătoare ar părea aceste cifre la prima vedere, este evident că webcamul a câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultima vreme, iar pentru milioane de utilizatori a devenit o parte integrantă a vieții lor de zi cu zi.

Lista completă a site-urilor este disponibilă aici https://www.alexa.com/topsites/countries/MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *