ActualitateROMÂNIA

Cătălin Cîrstoiu, vizită surpriză la PNL, la filiala PNL Sector 4! Mesajul transmis în filiala condusă de Ionuț Stroe

Cătălin Cîrstoiu și-a intrat în rolul de candidat PSD-PNL, pentru primăria București! La doar o zi după ce a fost anunțat oficial candidat pentru PMB, acesta a inceput un tur de forță în filialele din București. Surprinzător, a mers la o filială PNL, la o ședință a PNL sector 4. Anunțul a fost făcut de Ionut Stroe, președintele filialei. Liberalul a anunțat pe Facebook ca este sigur că medicul va fi primar general, și l-a asigurat de sprijinul organizației PNL sector 4. La rândul său, Cîrstoiu a punctat în fața membrilor organizației: “trebuie să fim o echipă, nu am operat niciodată singur un pacient, eram o echipă. Și aici la fel suntem o echipă!.

Redăm, în continuare, postarea lui Ionuț Stroe:

“Cătălin Cîrstoiu a început turul de forță pentru câștigarea Primăriei București, cu PNL Sector 4!

L-am avut alături de noi la ședința PNL Sector 4 pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD pentru Primăria Capitalei. Suntem prima organizație de sector pe care o cunoaște și ne-a făcut plăcere să discutăm aplicat despre planul pe care îl are pentru București, despre viziunea lui de primar general.

Vă spun, Cătălin Cîrstoiu poate, știe și vrea! Pentru mine este clar că va fi primar general! Este foarte încrezător, muncește mult, iar PNL Sector 4 l-a asigurat de întreg sprijinul organizației pentru victoria de pe 9 iunie! Avem în sfârșit șansa să avem un primar care va face treabă, care a demonstrat că este un foarte bun manager la Spitalul Universitar. Mi-a plăcut foarte mult ce a punctat Cătălin în discuția de ieri seară: “Trebuie să fim o echipă, niciodată nu am operat singur un pacient, ci alături de colegii mei, eram o echipă! Și aici, la fel!”.

Mulțumim, Cătălin Cîrstoiu, pentru vizită, suntem alături de tine! Facem echipă pentru București!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *