Ultima oră

Cea mai mare captură de țigări pe mâna Poliției de Frontieră: 2.310.200 țigarete de proveniență autohtonă

Angajaţii Secţiei investigaţii speciale a Direcţiei regionale „Vest”, în comun cu angajaţii Sectorului poliţiei de frontieră „Cuhneşti”, au demarat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu mărfuri peste râul Prut.

Astfel, la ora 21.00, în apropierea frontierei de stat, a fost observat un automobil de teren, urmat de un camion, care conform informațiilor deținute la nivelul Poliției de Frontieră, era încărcat cu țigări, ce urmau să fie trecute prin contrabandă în România. Pentru ca operațiunea să fie una de succes, și pentru a bloca căile posibile de ieşire a acestora din zona de frontieră, au fost ridicate suplimentar şi grupele de intervenţie ale sectoarelor poliţiei de frontieră Cuhneşti şi Valea Rusului.

Imediat ce au fost stopate mijloacele de transport, polițiștii de frontieră au reținut 7 persoane, iar în camion au fost descoperite mai multe colete cu țigări și două bărci din cauciuc. Cei 7 bărbați s-au dovedit a fi locuitori ai diferitor sate din raionul Fălești, cu vârste cuprinse între 17 și 41 ani.
Camionul, ţigările şi barcile au fost indisponibilizate la sediul Direcţiei regionale “Vest”, cercetările sunt continuate de către polițiștii de frontieră pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *