Actualitate

Ceban acuză regimul Maia Sandu/PAS că-i pregătește o campanie de denigrare. Sunt șantajat și intimidat

Primarul capitalei, Ion Ceban, își continuă războiul cu noua guvernare, pe care o acuză că l-ar „șantaja” și „intimida” și că ar mai urma să pornească o campanie de denigrare a sa.

În cadrul ședinței de luni a Primăriei, Ceban a declarat că „a fost informat” săptămâna trecută că ar fi „urmărit la fiecare pas”.

„Se ocupă oameni serioși și structurile speciale pentru a face tot posibilul ca să mă denigreze. Mesajul meu este către dumnevoastră: nu vă chinuiți în zadar ca să aflați unde sunt intrările în Primărie și în cabinetul meu. Cheile de la cabinet sunt la paza de la intrare din Primărie, iar cheia de la ușa casei o pun aici, la birou. Nu am ce ascunde și nu îmi este frică chiar dacă vi se cere, stimați angajați din structurile de stat, să mă șantajați și pregătiți cu percheziții la birou, la domiciliu și eventual cu arestul meu pe câteva zile, luni sau chiar mai mult”, a declarat Ceban.

El a mai acuzat guvernarea că ar încerca „să întoarcă pretorii” împotriva sa și că s-ar demara și o campanie de denigrare.

„Contractează serviciile unei companii în frunte cu o persoană foarte cunoscută în România, asta mi-au trasnimis și colegii, prietenii din România care va avea scopul de a face o strategie de denigrare a mea sau a colegilor mei”, a mai spus primarul.

Ceban a intrat în mai multe dispute cu noua guvernare, în ultima perioadă, în jurul subiectelor privind testarea profesorilor sau a mirosului urât din capitală.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *