Politică

Chetraru îi este recunoscător lui Filat, deşi a fost atacat de fostul premier. AFLĂ pentru ce

Într-un interviu acordat site-ului deschide.md, Chetraru îşi exprimă respectul pentru cei care l-au sprijin în activitatea sa şi au contribuit la formarea CNA În acest context, el îl menţionează şi pe Vlad Filat. “Iar unul dintre aceștia este chiar premierul Vlad Filat, de a cărui încredere m-am bucurat de-a lungul timpului, pe care îl apreciez pentru modul deschis în care am comunicat în perioada în care mă aflam în subordinea domniei sale și căruia îi mulțumesc încă o dată public pentru sprijinul pe care l-a acordat apariției CNA, la fel cum mulțumesc și Parlamentului”.

Totodată, directorul CNA îşi exprimă speranţa că în pofida supărărilor sale, Filat îşi va da seama mai târziu că el şi-a făcut datoria “Chiar dacă acum înțeleg că e supărat pe mine, sunt sigur că mai tarziu va înțelege că eu și CNA ne-am făcut datoria și va aprecia acest lucru. Să știți că în momentul ăsta mulți politicieni sunt supărați pe CNA, mă și mir că mai existăm, dar în acelați timp privesc asta ca un semnal pozitiv, că trebuie să ne facem datoria până la capăt”, a declarat Chetraru.

În acelaşi interviu, Chetraru vorbeşte despre atacurile din partea unor politicieni şi a unor partide politice în special după reforma Centrului şi a dosarelor deschise pe numele unor funcţionari importanţi, menţionând în acest sens dosarul şefului suspendat al Inspectoratului Fiscal, Nicolae Vicol.

Autor: hotnews.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *