ROMÂNIA

Claudiu Târziu (AUR): Avem şansa ca în 2024 să luăm peste 50% la parlamentare

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere (CNC) al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), Claudiu Târziu, a declarat marţi, la Bistriţa, că partidul său are şansa să câştige la viitoarele alegeri parlamentare peste 50% din voturi, scrie Agerpres. 

“Avem şansa ca în 2024 să luăm peste 50% (la alegerile parlamentare – n.r.) – şi ascultaţi-mă bine, nu vă uitaţi curios, n-am băut nimic şi sunt în toate minţile. Ştiu bine pe ce mă bazez. Avem posibilitatea asta. Românii au nevoie de noi şi ştiu un singur lucru: că nu om fi noi cei mai grozavi, dar suntem sinceri, bine intenţionaţi şi nu precupeţim niciun efort pentru a face ceea ce spunem”, a afirmat Claudiu Târziu, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai partidului din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit acestuia AUR va prezenta, în septembrie, un draft al programului propriu de guvernare şi o primă echipă pregătită să preia guvernarea, din cele trei pe care intenţionează să le formeze.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

 1. Nici nu ai ce sa comentezi la asemenea aberatii.
  AUR inca nu a depasit stadiul de galerie la fotbal.
  Daca Vadim Tudor, intelectual, om cu o charisma deosebita nu a reusit sa obtina decat ceva in jur de 20%. In Romania cartea nationalismului, credinta si patriotismul urlate la colt de strada, nu mai merg.
  Pentru romani programele economice sunt pe primul plan.
  Sunt doua partide mari, PSD sustinut de bugetari si pensionari si PNL sustinut de mediul de afaceri, antreprenori, in general de oamenii care activeaza in economia reala.
  AUR si USR sunt doua partide de nisa sustinute de cativa frustrati care nu prea inteleg nimic din ceea ce inseamna macroeconomie.
  AUR- urlatorii din galeriile de fotbal, USR- urlatorii din ong-uri- habarnistii care le stiu pe toate fara sa inteleaga nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *