Actualitate

Comunitatea Religioasă Parohia Ortodoxă „Sfântul Ierarh Nicolae”din cadrul Mitropoliei Basarabiei din or. Anenii Noi- Proiectul “Finisarea lucrărilor de construcție a Centrului cultural român în demisolul Bisericii este finanțat de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

Comunitatea Religioasă Parohia Ortodoxă „Sfântul Ierarh Nicolae” din cadrul Mitropoliei Basarabiei din or. Anenii Noi implementează proiectul „Finisarea lucrărilor de construcție a Centrului cultural român în demisolul bisericii”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României.

Proiectul își propune să finalizeze lucrările într-un timp record, asigurând astfel un spațiu adecvat pentru activitățile comunității noastre. Astfel, subsolul bisericii va deveni o școală duminicală, un loc de întâlnire, de desfășurare a activităților sociale, contribuind la consolidarea legăturilor dintre membrii comunității.

Valoarea proiectului este de 102.000 lei, din care 100.000 lei – finanțare nerambursabilă oferită de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *