CSI / RusiaRăzboiUcraina

Condiția pusă de Prigojin pentru ca mercenarii Wagner să revină pe frontul din Ucraina: ”Fără clovnii care transformă oamenii în carne”

Liderul Wagner, Evgheni Prigojin, a anunțat că mercenarii din gruparea pe care o conduce sunt dispuși să lupte în continuare în Ucraina, însă cu o condiție.

El a cerut ca aceștia să primească o secțiune separată a frontului, în care nu vor trebui să depindă de ”clovnii” care conduc forțele armate ale Kremlinului, potrivit SkyNews.

Sărbătorind joi, 1 iunie, cea de-a 62-a aniversare într-o tabără de antrenament, șeful Wagner a confirmat, de asemenea, că oamenii săi vor părăsi orașul Bahmut din estul Ucrainei pe 5 iunie, după ce îl vor preda armatei ruse.

”Dacă întregul lanț (de comandă – n.red) este 100% ratat și va fi condus doar de clovnii care transformă oamenii în carne, atunci nu vom participa la el”, a transmis Prigojin, care se află în conflict cu conducerea armatei ruse.

Liderul Wagner a precizat că oamenii săi vor să se odihnească aproximativ o lună în taberele din regiunile controlate de ruși în Ucraina, timp în care lucrurile vor deveni mai clare.

”A fost un an greu. Vom vedea cum o să mai meargă”, a adăugat el.

Șeful mercenarilor și-a câștigat notorietatea în timpul războiului din Ucraina, insultând constant conducerea militară a președintelui Vladimir Putin, în special pe ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *