Actualitate

Consiliul Concurenței „s-a apucat de capul” celor de la TransAutoGaz, după ce au majorat prețul la gazul natural

În urma unei solicitări de informații expediată de către Grupul de Presă, Consiliul Concurenței a venit cu următoarele clarificări:

În scopul exercitării atribuţiilor sale prevăzute de Legea concurenței nr. 183/2012, Consiliul Concurenţei a solicitat documentele și informațiile relevante de la titularii de licență de furnizare a gazelor naturale comprimate pentru vehicule la staţiile de alimentare. Consiliul Concurenței se va putea pronunța, ulterior, după acumularea materialului probator și, respectiv, examinarea acestuia.

De asemenea, Consiliul Concurenţei menționează că „va întreprinde toate acțiunile procedurale prevăzute de Legea concurenței nr. 183/2012. Astefel, în cazul în care vor exista temeiuri rezonabile pentru a suspecta încălcarea legislaţiei concurenţiale, Plenul Consiliului Concurenţei va adopta o dispoziţie de iniţiere a investigaţiei”.

Vă amintim că luni, 24 ianuarie, ANRE a emis o declarație în care spune că a sesizat Consiliul Concurenței vizavi de majorarea operată de „TransAutoGaz”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *