Actualitate

Consiliul Național Politic al Platformei DA i-a acordat tot sprijinul politic lui Plîngău: Cu ce se alege Năstase?

„Platforma DA consideră imperios necesară coagularea, inclusiv în contextul perspectivelor electorale, a tuturor forțelor civice și politice extraparlamentare, autentic democratice, competente, cu expertiză și viziuni sănătoase în ce privește administrarea și fortificarea instituțiilor statului”, este arătat într-un comunicat al partidului.

În acest context, Consiliul Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr a decis să desemneze o echipă în frunte cu președintele fondator al formațiunii, Andrei Năstase, acordând tot sprijinul și mandatul deplin de negociere cu alte formațiuni politice din țară și dinafară.

În cadrul ședinței, ținând cont de situația pandemică din țară, membrii CNP au stabilit data desfășurării lucrărilor Congresului formațiunii pentru 20 martie, 2022. Platforma Demnitate și Adevăr a fost constituită acum șase ani drept alternativă politică regimului oligarhic de atunci.

Decizia a fost luată în urma solicitărilor zecilor și sutelor de mii de oameni deșteptați, care au ieșit la îndemnul liderilor civici la proteste masive în Piața Marii Adunări Naționale împotriva regimului criminal Plahotniuc, care capturase instituțiile fundamentale ale statului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *