ActualitateExterne

Conversațiile față în față în loc de chat

Conversațiile față în față în loc de chat – în tendințe de wellness 2024

Conversațiile față în față, semnificative, și chiar antrenamentele pentru a le susține, apar pentru prima dată printre noile tendințe globale de wellness pentru noul an, potrivit sondajelor GWI și Pinterest, conform Mediafax.

Învățarea “discuțiilor adevărate” se află pe locul șase.

Pe primul loc se află mania îngrijirii corporale, pe locul al doilea o activitate fizică abandonată cândva, urmată de încercările (adesea stângace) de a ne detoxifia de ecranele lumii digitale.

Urmează în topul noilor tendințe în materie de wellness un boom al artelor marțiale, precum karate, kickboxing și jiu-jitsu, care oferă un excelent antrenament “cardio”, dar sunt, de asemenea, metode bune pentru a distruge agresivitatea și dificultățile de relaționare cu ceilalți, potrivit unei analize recente care a trecut în revistă 14 studii realizate în întreaga lume în acest sens.

Pe locul urmator se situează, surprinzător, “marile discuții”, adică posibilitatea de a recupera legăturile și relațiile umane prin contactul real, nu mai cu ajutorul mesageriei și al chat-urilor.

“Învățarea susținerii unor conversații semnificative” este o urgență în special a generației Z și a milenialilor aflați în căutarea unei mai mari intimități emoționale prin discuții. Este cauza ascensiunii jocurilor de societate și a aplicațiilor pentru inițierea dialogurilor, cum ar fi “Get Closer” sau “Let’s Get Deep”.

Încheie clasamentul wellness 2024 dorința de a nu consuma alcool, de a scăpa de kilogramele în plus și de a ne gândi la propria sănătate prin reducerea consumului de alcool.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *