Actualitate

Costiuc cu o zi înainte de a fi reținut: Morari împreună cu Platon pregătesc o mega televiziune în Moldova

Despre aceasta a anunțat într-un live pe Facebook, liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, cu o zi înainte de a fi reținut.

"Ultima noutate. Natalia Morari face o megateleviziune în R. Moldova. Mie poate să nu-mi placă de Natalia Morari, dar este cel mai bun specialist în propagandă și manipulare. Ea pregătește o megateleviziune împreună cu Veaceslav Platon, pe banii lui Vlad Plahotniuc. Împreună cu alt lider politic care s-a lansat recent se pregătesc să preia 20-30% din electoratul PDM și Pro Moldova", a declarat Vasile Costiuc.

Acesta a îndemnat PAS să interzică televiziunile de propagandă în Republica Moldova.

"Interziceți televiziunile de propagandă că au să vă scoată oamenii în stradă și n-o să înțelegeți. Vă preîntâmpin pe cei de la guvernare. Domnule Andrei Spînu, doamna Maia Sandu, Natalia Gavrilița, solicitați informații de la Serviciul de Securitate unde au mers de sărbători unii lideri politici de pe segmentul de dreapta.

La Londra, vă spun eu! Întrebați cu cine s-au întâlnit! Toți merg la același centru de comandă pentru a pregăti destabilizări în masă! Oamenii se pregătesc de revoluție ca să dea jos Guvernul. Dacă nu-i scoateți, să vedeți ce monștri se întorc în primăvară înapoi!", a avertizat Costiuc.

De asemeenea, Costiuc a menționat că Veaceslav Platon ar avea în Republica Moldova 180 de angajați oficiali, iar Ilan Șor peste 2.000 de angajați.

Sursa: știri.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *