Fotbal

Culmea rușinii: Steaua București a fost umilită cu 5-0 de către Maccabi Haifa

Cu Ilie Stan pe bancă, Steaua București a pierdut în deplasare, cu scorul categoric de 5-0 în fața echipei israeliene Maccabi Haifa într-un meci din faza grupelor Ligii Europa. Ultimul eșec similar din competițiile europene a avut loc în anul 1998, când roș-albaștrii au fost învinși cu 5-0 de către Paris Saint-Germain.

Steaua a trăit o primă repriză de coșmar: în minutul 38, gazdele conduceau deja cu 3-0 (Amasha 10′, 20′ și Katan 38′ penalti). În plus, Bicfalvi (37′) și Iliev (64′) au fost eliminați, iar Twatha (72′) și Verad (79′) au desăvârșit dezastrul.



Jucătorii Stelei au izbunit în lacrimi după acest rezultat dezastruos. Martinovici a început să plângă în timpul interviului de după meci: ,,Niciodată nu am primit 5 goluri, nici măcar la antrenament.”

,,Am avut mare încredere în echipa asta. Am și în continuare, dar speram la o victorie în seara asta. Când pierzi cu 5-0… suntem praf… incredibil…penibil!” – a fost reacția lui Martinovici după dezastrul de la Haifa.

Seara neagră pentru echipele românești nu s-a oprit aici! Pe Național Arena, Rapid București a fost învinsă la limită, scor 0-1 de către Legia Varșovia, iar FC Vaslui a pierdut cu 2-0 în fața formației Sporting Lisabona.

Timpul.md după Sport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *