Culinar.md

Cum se mănâncă avocado? Cinci moduri sănătoase şi rapide

1. Toast cu avocado
Vrei un mic dejun sănătos şi săţios? Prăjeşte două felii de pâine şi unge-le cu miezul unui avocado. Deasupra, poţi pune ce condimente preferi. Este delicios şi nu-ţi mai mai mult de 2 minute să-l prepari.

2. Sandviş cu avocado
Este o varianta ceva mai sofisticată. Ai nevoie de două felii de pâine integrală, un avocado, o lămâie tăiată în jumătate, ulei de măsline, şase roşii cherry şi condimente (piper, sare). După ce ai prăjit pâinea, unge-o cu miezul de avocado, stoarce puţină lămâie deasupra, pune roşiile tăiate în jumătate şi condimentează. 

3. Omletă cu avocado
Este o combinaţie delicioasă şi foarte simplu de făcut. Trebuie doar să faci omletă după reţeta proprie, iar la sfârşit, când e aproape gata, să adaugi avocado. Laşi puţin pe foc şi asta e tot!

4. Ou prăjit în avocado
O idee pe cât de interesantă, pe atât de delicioasă. Curată bine miezul unui avocado şi sparge câte un ou în fiecare jumătate. Pune la cuptor şi lasă-l acolo până vezi că oul e gata.

5. Sos Guacamole
Mexicanii îl au în meniul lor de mii de ani. Sosul cu avocado vine de la azteci, care divinizau acest fruct considerat un afrodisiac. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *