ROMÂNIA

Dacia Spring – cea mai ieftină mașină electrică din Europa disponibilă la precomandă

„Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea „Confort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la prețul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus). Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență. Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare Confort, disponibilă la prețul de €16.800 (TVA inclus). O variantă destinată clienților de flote va fi de asemenea disponibilă, la același preț: €16.800 (TVA inclus). Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.”, anunță Dacia.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP (57% urban, 25% interurban și 18% autostradă) și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat). Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Alte detalii despre noile modele Dacia pot fi găsite aici.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *