Actualitate

De ce s-a sinucis Cătălin Caragea! Cântărețul moldovean nu a lăsat bilet de adio

Cătălin Caragea, care avea 22 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Chișinău, unde locuia singur. Poliția a fost alertată de o rudă, care l-ar fi găsit pe Cătălin Caragea, mort în casă, strangulat cu o curea.

Cum anchetatorii au precizat că nu a fost găsit nici un bilet prin care tânărul să-și motiveze gestul extrem, toți se întreabă ce l-a împins pe artist la sinucidere. Sunt zvonuri conform cărora Cătălin s-ar fi despărțit de iubită în urmă cu circa două săptămâni și că suferea din dragoste, iar acesta ar fi fost motivul pentru care și-ar fi pus capăt zilelor.

Însă, sunt și apropiați care susțin că artistul suferea de depresie, după ce părinții lui au divorțat și și-au văzut fiecare de viața lui, în străinătate, iar el rămăsese singur în Moldova.

De altfel, părinții lui Cătălin Caragea nu vor participa nici la înmormântarea lui. Ei nu se pot întoarce în Moldova din cauza epidemiei de coronavirus care a impus restricții de trafic.

Cătălin Caragea va fi înmormântat vineri, 27 martie, într-un sat moldovean, acolo unde locuiește bunicul său, este anunțul făcut de Iurie Bădicu, producătorul trupei 7Klase.

Mesajul tatălul lui Cătălin Caragea! Nu va participa la înmormântarea fiului său

Tatăl artistului a transmis însă un mesaj pe pagina sa de socializare, bărbatul locuind în Spania, țară greu încercată în această perioadă. Este un rămas bun transmis de la distanță. ”Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume.A plecat prea devreme,lăsând in urmă numai tristețe și durere.Dumnezeu să-ți odihnească sufletul feciorașule!”, a scris tatăl lui Cătălin Caragea.

Cătălin Caragea a fost găsit mort în casă, era strangulat cu o curea!

Iată anunțul Poliției din Chișinău referitor la tânărul artist găsit mort. „Poliția a fost alertată în această dimineață (n.red. marți dimineață) la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat.

Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării.

Totodată s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon.
Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”, au transmis reprezentanţii serviciului de presă al Poliției din Chișinău, citați de presa moldoveană.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *