Actualitate

Demagogie. Deputat PAS: „Mitingul din 21 mai nu este un eveniment de partid”. Oficial – Organizatorul adunării este chiar Guvernul Recean

Controversatul deputat PAS, Adrian Cheptonar susține că mitingul numit – Adunarea Națională „Moldova europeană” care urmează să fie organizată pe 21 mai în PMAN, este șansa (sic!) tuturor cetățenilor Republicii Moldova să se manifeste și să arate comunității europene că sunt parte din această societate și își doresc integrarea europeană. De asemenea, el declară că acest eveniment nu este atribuit partidului PAS.

„Adunarea națională „Moldova europeană” este un eveniment de amploare națională. El nu este atribuit partidului PAS, e chemarea doamnei președinte Maia Sandu, iar PAS, alături de celelalte partide politice cu adevărat pro-europene, răspund acestei chemări a președintelui a tuturor cetățenilor si desigur că pe lângă celelalte forțe care se vor organiza așa cum vor decide ei, partidul Acțiune și Solidaritate la fel va participa la acest eveniment, dar cu siguranță nu vor exista drapele ale partidului politic. Unicele culori care trebuie să domine acest eveniment trebuie să fie culorile drapelului Republicii Moldova și culorile drapelului Uniunii Europene și la fel îndemn și celelalte forțe politice să nu facă uz de colorit politic la acest eveniment, cum nu va face nici partidul Acțiune și Solidaritate”, a spus deputatul PAS, Adrian Cheptonar.

Realitatea – Mitingul este organizat de funcționari ai statului, desemnați de PAS

Cancelaria de Stat va organiza mitingul pro-PAS denumit de Maia Sandu – Adunarea Națională “Moldova Europeană” în data de 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al premierului, Daniel Vodă, evenimentul va fi onorat de prezența prim-ministrului și a miniștrilor săi. Guvernul este printre organizatorii evenimentului, dar formalitățile referitoare la rezervările necesare au fost realizate prin intermediul Cancelariei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. A critica initziativa PAS ului pentru a fi organizat Adunarea Populara si a i acuza de demagogie trebue sa fii sau KOKO munist a lui Varanoff sau SoKOKOi a lui DanDanoff. Initziativa este in folosul tzarii intregi . EVIDENT. A critica este usor dar dece nu au avut aceasta initziativa KOKO iii ???

    1. Guvernarea organizeaza mitinguri in favoarea guvernarii, doar in dictaturi sau in tari bananiere. De ce Cancelaria de Stat, se ocupa cu organizarea mitingurilor?

      1. Și cine a oprit opoziția să aibă inițiativa mitingului proeuropean??? Dar ea are alte preferințe, îi-așteaptă pe-ai noștri… Se pare că și Timpul este prevăzător;)))

  2. Maldafania nu scapa de mizerie
    decat dupa scoaterea in afara
    legii a KOKO ilor si a Soci KoK
    OIlor. Prima operatzie. A doua
    operatzie:::::: UNIREA sa se fa
    ca prin Parlament fara referen
    dum ca la nemtzi .In NATO si
    UE nu vetzi intra NICIODATA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *