Media

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) anunță deschiderea sesiunii de depunere a cererilor de finanțare pentru anul 2020

Pot fi finanțate din bugetul DRRM proiectele destinate sprijinirii activității cetățenilor din Republica Moldova, desfășurate în acest an, în limita bugetului alocat, cu respectarea principiilor liberei concurențe, eficienței utilizării fondurilor publice, transparenței și a tratamentului egal. Sesiunea de depunere este deschisă până la data 10 noiembrie 2020.

Asociațiile, fundațiile, organizațiile, persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat din România și din afara frontierelor țării, pot trimite cererile de finanțare prin e-mail, la adresa programe@drrm.gov.ro.

Cererile de finanțare trebuie să respecte condițiile menționate în Ghidul de finanțare și în Documentarul DRRM 2020 (Click), publicate pe pagina de internet a DRRM (www.drrm.gov.ro).

Cererile trimise după termenul limită,10 noiembrie 2020, nu sunt eligibile.

Lista proiectelor selectate respectiv, a beneficiarilor finanțărilor nerambursabile, va fi publicată pe site-ul DRRM, www.drrm.gov.ro, periodic, pe măsură ce dosarele de finanțare vor fi analizate.

Pentru informații suplimentare sau nelămuriri cu privire la sesiunea de finanțare, ne puteți contacta la adresa de e-mail programe@drrm.gov.ro.

http://drrm.gov.ro 
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *