Actualitate

Deputat către Ala Nemerenco și Ministerul Sănătății: Sunteți IMPOTENȚI și INCOMPETENȚI, dați-vă DEMISIA

”Am citit comunicatul Ministerului Sănătății, care anunță, pe un ton grav, că în raionul Orhei „a crescut semnificativ” numărul de infectări cu noul coronavirus: 290 de cazuri în trei zile”, scrie Marina Tauber pe pagina sa de Facebook.

Aceasta consideră că acel comunicat a fost făcut cu scopul de a înrăi oamenii, iar atitudinea Ministerului Sănătății are o atitudine disprețuitoare și discriminatorie față de orheieni.

Totodată, Marina Tauber a venit și cu o întrebare către responsabilii din sănătate, de ce nu prezintă cetățenilor întregul tablou din toate regiunile țării, dar au ales să vorbească doar despre Orhei.

”Stimat Minister al Sănătății, de ce nu arătați statistica pe toate raioanele? De ce nu arătați întreg tabloul? Arătați-ne cum stau lucrurile în toate zonele țării. De ce rupeți din context și ne prezentați doar ceea, ce vă convine?”, se întreabă Tauber.

Ala Nemerenco și Ministerul Sănătății este învinuit de incompetență. Deși Maia Sandu a promis în campania electorală că vor lupta cu virusul ucigaș, zilele trecute a fost un record de îmbolnăviri de la debutul pandemiei.

Tauber îi acuză că prin incompetență și incapacitate de lucru, guvernarea ”ucide” oamenii. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *