Actualitate

Deputații vor purta cojoc și mănuși! Parlamentul a decis să reducă consumul de gaz prin deconectarea încăperilor de la căldură

Astfel, s-a decis deconectarea aproape integrală de la agentul termic a încăperilor clădirii garajului, cu o suprafață totală de circa nouă mii de metri pătrați. Ca urmare a acestei măsuri, Secretariatul Parlamentului obține o economie considerabilă a volumului de energie termică consumată și, astfel, reduce semnificativ cheltuielile.

Instalațiile de încălzire a celorlalte edificii ale Parlamentului sunt monitorizate și ajustate în permanență, iar în zilele de odihnă și de sărbători acestea sunt programate la temperaturi minime, iar unele dintre ele sunt deconectate complet. La fel, instalațiile alternative de asigurare cu agent termic sunt deconectate în zilele de odihnă și de sărbători.

Totodată, consumul de gaze naturale la cazangeria autonomă care alimentează clădirea de bază a instituției este monitorizat continuu și ajustat în funcție de temperatura aerului de afară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *