Actualitate

DETALII NOI despre cazul de la Franzeluța când într-o pâine a fost depistat un șoarece. Conducerea companiei: Ar putea fi acțiuni intenționate

Vedeți mai jos postarea internautului: 

Deschide.md informează că potrivit directorului Franzeluța, Lilian Zaporojan, procesul tehnic de coacere a pâinii exclude contactul făinii cu factorul uman. Aceasta trece doar prin canale tubulare fiind cernută prin cel puțin 7 site de dimensiuni milimetrice. Restul proceselor izolează produsul de panificație la fel cum se întâmplă în cazul făinii. „Nici la amestecare nu avea cum ajunge. Utilajele exclud contactul cu omul. În acele tuburi nu are cum ajunge vreun obiect străin. Niciun ac, nicio insectă, nimic”, afirmă Zaporojan.

În plus, mai spune el, din imagini se vede că animalul mort este destul de vizibil la suprafața pâinii, lucru pe care angajații l-ar fi observat cel puțin la ambalare.

Lilian Zaporojan afirmă că o astfel de situație ar putea fi luată în calcul doar prin prisma unor acțiuni intenționate. Directorul a dispus o anchetă internă pentru a se stabili dacă această rea-intenție vine din partea vreunui angajat sau dacă în general produsul a fost cumpărat de la Franzeluța.

Între timp și ANSA s-a sesizat și a promis că va face un control la producătorul pâinii. 

Sursa: odorash.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *