Actualitate

Devin Ratray, actorul care l-a jucat pe fratele lui Kevin în Singur Acasă, a fost arestat după ce ar fi încercat să-și sugrume prietena

Miercuri, Ratray (44 de ani) a fost arestat în Oklahoma City, fiind acuzat de violență domestică și vătămare corporală, după ce ar fi încercat să-și stranguleze prietena.

Statul Oklahoma a emis mandatul de arestare marți, iar cauțiunea lui a fost stabilită la 25.000 de dolari. Potrivit autorităților locale, actorul s-a predat singur miercuri, apoi a fost eliberat pe cauțiune.

Incidentul în urma căruia a fost arestat Devin Ratray a avut loc la începutul lunii decembrie. Potrivit documentelor obținute de presa locală, victima în acest caz a fost prietena lui Ratray. Ea a declarat poliției că s-au certat într-un bar, apoi a ieșit și a plecat spre camera lor de hotel.

Ratray a venit la hotel, iar acolo a avut loc atacul.

Potrivit postului Oklahoma News 4, care citează o declarație, victima nu reușea să respire, în timp ce era stragulată și mâna acuzatului îi acoperea gura. Un reprezentant al lui Devin Ratray a declarat anterior pentru TMZ că cei doi s-au certat, însă a negat că ar fi existat un conflict fizic.

Devin Ratray a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, când a jucat rolul lui Buzz McCallister, fratele lui Kevin McCallister în primele două filme din comedia Singur Acasă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *