ActualitateSănătate

Directorul de la ‘Matei Balș’ explică de ce a murit președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma

Adrian Marinescu, director medical Institutul ”Matei Balș”, arată că moartea președintelui CJ Vrancea, Cătălin Toma, a fost un caz de gripă cu o evoluție fulminantă. Marinescu îi sfătuiește pe toți românii să ia foarte în serios gripa, să se vaccineze și să aibă partea de prevenție.
Citește și: BREAKING – Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani ”Din păcate, în fiecare sezon e gripă vedem astfel de cazuri severe și că pot exista complicații inclusiv la oamenii tineri, care pot face forme fulminante. Trebuie să înțelegem că trebuie să avem partea de prevenție și vaccinare, este foarte important. Din păcate, evoluția gripei este imprevizibilă. Este foarte greu să-ți dai seama de la început, să știi cum va evolua gripa.”, a spus Adrian Marinescu, la Antena 3 CNN.

Cătălin Toma a murit la doar 46 de ani, fiind internat la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”. Toma fusese internat, inițial, la Spitalul Județean Vrancea, dar apoi a fost transferat la București.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. ‘Mortul e de vina’ cam asta e concluzia medicilor nepregatiti si puturosi care populeaza spitalele din Romania. Daca nu avea alte probleme grave acest deces e inca un caz de malpraxis medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *